Nuevo Look

miércoles, 18 de febrero de 2009

Igual que yo, que me estoy dejando el pelo largo, también mi Blog ha canviado de look.

He cambiado la plantilla básica de Blogger por otra un pelín más interesante. Tampoco hay mucho cambio, mantengo el naranja como color predominante (me gusta) y he pasado de tener una barra a la izquierda a dos barras a la derecha.

Conforme vayan pasando los días iré añadiéndole cositas a los lados y probablemente veáis cambios en la ubicación de las cosas pero en principio el diseño se queda como está.

Ahora os toca a vosotros, ¿qué os parece?


Os dejo una foto del antiguo para que comparéis...


Artículos relaci (a-nado)s



7 comentarios:

Pepe Soriano dijo...

Yo te voy a dejar buena nota. Un 8,5 jejeje.
En serio me gusta mucho el diseño. Con favicon, enlaces a Rss... y muy blanquito que es como ultimamente me gustan los diseños.

Enrosabuena, creo que has idoa a mejor.

Un saludo.

ARMACHÍ dijo...

Como buen artista.....Siempre en continua evolución!
Me gusta,UN SALUDO.

Anónimo dijo...

pos què vols que et digui... jo em pensava que hi posaries flors de colors i núvols i un Sol radiant que ens il·luminés el dia (oooix, però quanta inspiració!!!) però bueno, a falta de pan... tot és un inici... ;P

io vui veure las melenas leoniles que teeeens!!! :P jo tmb me'l deixo llarg, més que res perquè no tinc temps d'anar-me'l a tallar!

bueno...vaig a continuar fent classes... fes la siesta doble avui, que et passo tota la meva son acumulada! més que siesta... dorm tres dies seguits perquè aixins em quedi en plena forma! (ho has entès? jo ara ho he rellegit i m'he perdut! jeje)


bonaniiiit aiai, perdó! bones tardeeees!

Black

Enric Ortuno dijo...

Gràcies mandñibula!! feia temps que no treia tan bona nota en res ;) un 8'5, em puc donar per mooooolt satisfet.
La veritat és que a mi també m'agrada, simple, blanc i taronja, i amb més detallets que l'anterior.

Una abraçada.
___________________________________________________

Uyyyy armachí has pronunciat la paraula prohibida "artista", sempre li he tingut molta tírria a aquesta paraula, tinc un problema en això de considerar-me artista, és a dir, que faig art, em sona a "palabras mayores".
Això si, lo de "en continua evolución" si que espero que sigui veritat, s'ha d'estar sempre en moviment ("semper motus" o algo així en llatí).

Una abraçada.
____________________________________________________-

Déu meu miss black, et trobes bé? em fas por quan poses aquests comentaris tan estranys.... no sé si seguir sent amic teu.... ;)

El disseny amb flors i sols de colors va quedar en segona posició a la votació que vaig fer per a decidir quin disseny posar, votació a la que vam participar jo i l'amo del bar de baix de casa meva... ell volia les floretes però el meu vot val doble jejeje

avui estic rebentat, ha sigut un dia bastant estressant, em muntat a corre-cuita, els nens estaven entrant i encara no havíem acabat d'enfocar... buffff quin estrès!! però ens hem esforçat al màxim i les valoracions han sigut molt bones. I desprès per la tarda he tingut assaig de una nova obra en la que faig de... ahhhh... ja ho dirè...
i ahir vaig caure fent de quijote i tinc un peaso bony a la cadera que vaig coix i l'armadura tenia un pico asesino que me ha desgarrao un tros de carn, i.... i...
bueno aixó...que ara a descansar...

descansa tú també, ok? m'ho promets?? així m'agrada.

petonssssssssss

Enric Ortuno dijo...

Uyyy perdó mandíbula, t'he posat el nom malament... sorry.

Anónimo dijo...

1 si, cuando pueda.(mi blog)
2 pues la verdad es que no es gran cosa.(tu blog)
3 ahora estoy un poco liado pero si me llamas por telefono esta semana te cuento en lo que estoy metido...bueno no, que se gafa.solo te puedo decir que leas el información de alicant del viernes en la sección cultral.

Enric Ortuno dijo...

pedro
1. pues eres un güevón
2. gracias
3. viernes pasado o viernes que viene? No tendrá algo que ver con VA2010?? yo si me afeito aparento 13 años....