Anécdotas Abuelerinas Parquerales 3

martes, 14 de octubre de 2008

El caso del Abuelo y los primos hermanos

Yo: Hola, bon día, estem fent unes enqueste per comprovar el nivell de satisfacció dels usuaris a aquest parc.

Abuelo: ¿Tú no ets d'aquí, oi?

Yo: No, sóc d'Alacant.

Abuelo: Home!!!! valencià!!!! Cosins germans!!! a mi quan algú em diu alguna cosa dels valencians sempre els defenso, perquè som casi casi iguals, no?, jo entenc que hi hagi valencians que no vullguin ser catalans però no poden dir que no som pareguts, jo sempre dic: ¿Qui abasteix a Catalunya? eh?: València. ¿D'on són les llimons? I les tronges (taronges)? I els alls? I els arrossos? la cuna del arròs, a mi em van ensenyar a fer un arròs amb pato, pato de l'albufera que és l'autèntic, bonísim. I nosaltres no donem res a València. I com són de treballadors els valencians?, no són gossos, noooo.

(xarrada de 37 minuts exactes de rellotge sobre els valencians i catalans, els mossos d'esquadra, el seu fill sub-inspector de policia a las Vascongadas, el seu treballa Benestar Social, el barri de Sants, etc, etc)

Abuelo: Be, vinga adéu.

Yo: Adéu.







Yo: I l'enquesta? mierda!!! al final se ha ido y no se la he hecho!!!!


__________________________________
Entrada programada

Artículos relaci (a-nado)s



2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ets un campeón per aguantar tots aquests personatges!! jeje

de moment aquest dijous m'han de passar el monòleg principal que es veu que faig... lo altre és "Hola" "Déu és amb nosaltres" i paridetes d'aquestes, però es diran amb les mateixes ganes!!! :P

i aquest dijous tmb me'n vai a la Sala muntaner a veure una obra del circuit alternatiu!!!! ...estoy de un cultural que asusto a la familia! jejejeje


i si vas algun dia pel parc de Gal·la Placídia avisa, que te'n diré unes quantes dels parcs que ens rodegen!! juju


Miss Black

Enric Ortuno dijo...

jeje al menys em fan passar el dia entretingut miss black

Encara que siguin les paridetes més grans del món tu les has de dir com si foren les més importants de la teva vida, perquè de fet ho son.

Ja em contaràs quina obra vas a veure i si t'ha agradat.

Segur que la teva mare per les nits pensa: "Ai!!, aquesta filla meva, jo que pensava que quan ens deia que anava al teatre era una mentida, una excusa per anar a emborratxar-se, però no!! hi de veritat al teatre!! a la seva edat seria més normal que sigués més alocada, no?"

jeje, ptns